Kerstmenu 25 -26 december
Eerste en tweede Kerstdag geopend vanaf 16:00 uur voor het Kerstdiner.
Reserveringen kunnen uitsluitend worden gemaakt per telefoon op 024-3222750
* Menu onder voorbehoud i.v.m. aanbod. Wijzigingen zijn nog mogelijk
Tante Koosje is gesloten op 24 december en van 27 december t/m 2 januari
Aperitief
Oesters, misovinaigrette, citroen & tabasco
per stuk 4 – half dozijn 21 – dozijn 41
Menu Vlees & Vis
Voorgerecht
Gepekelde zalmfilet in rode biet, dille en gin, filodeeg krokant, zoetzuur van komkommer en peen en een mierikswortelcreme
- Voorgerechten worden geserveerd met brood en boter
Tussengerecht
Romige bisque van kreeft met gambatartaar en rouille
Tussengerecht
Gebakken gnocchi met een ragout van konijnenbout, salie, hazelnootcrunch en geschaafde Grana padano
Hoofdgerecht
Rosé gebraden eendenborst en gekonfijte eendendij met een saus van Grand Marnier, rode kool en een stoofpeertje
Dessert zoet
Klassieke sachertorte van hazelnoot, pure chocolade en abrikoos met gezout karamelroomijs en crème fraiche
Of
Bramencrumble met vanille-mascarpone, pistache roomijs en pistache nootjes
Dessert kaas
Assortiment van 4 kazen, gerookte amandelen, tahooncress, gewelde pruimen en kletsenbrood (+€4)
Menu Vegetarisch
Voorgerecht
Tartaar van gerookte aubergine, chili, feta, gefrituurde kappertjes, basilicumolie en hazelnootcrunch
- Voorgerechten worden geserveerd met brood en boter
Tussengerecht
Krachtige paddenstoelenbouillon met truffelschuim en beukenzwam
Tussengerecht
Tarte tatin van rode ui met een stroop van rode port, een crème van geitenkaas, frisee en pecan nootjes
Hoofdgerecht:
Parmezaan arancini’s met spinazie, saffraan crème, tapenade van groene olijven en gepofte kers tomaatjes
Dessert zoet
Klassieke sachertorte van hazelnoot, pure chocolade en abrikoos met gezout karamelroomijs en crème fraiche
Of
Bramencrumble met vanille-mascarpone, pistache roomijs en pistache nootjes
Dessert kaas
Assortiment van 4 kazen, gerookte amandelen, tahooncress, gewelde pruimen en kletsenbrood (+€4)
Bijgerechten
Gebakken spruiten met ui en kapucijners 5
Provencaalse krielaardappeltjes uit de oven 5
Vegetarisch 4 gangen 47,5
Vegetarisch 5 gangen 54,5
Vlees & Vis 4 gangen 49,5
Vlees & Vis 5 gangen 57,5