Kerstmenu 25 -26 december

Eerste en tweede Kerstdag geopend vanaf 16:00 uur voor het Kerstdiner.
Reserveringen kunnen uitsluitend worden gemaakt per telefoon op 024-3222750

* Menu onder voorbehoud i.v.m. aanbod. Wijzigingen zijn nog mogelijk
Tante Koosje is gesloten op 24 december en van 27 december t/m 2 januari

Aperitief

Oesters, misovinaigrette, citroen & tabasco
per stuk 4 – half dozijn 21 – dozijn 41

Menu Vlees & Vis


Voorgerecht

Gepekelde zalmfilet in rode biet, dille en gin, filodeeg krokant, zoetzuur van komkommer en peen en een mierikswortelcreme

  • Voorgerechten worden geserveerd met brood en boter

Tussengerecht

Romige bisque van kreeft met gambatartaar en rouille

Tussengerecht

Gebakken gnocchi met een ragout van konijnenbout, salie, hazelnootcrunch en geschaafde Grana padano

Hoofdgerecht

Rosé gebraden eendenborst en gekonfijte eendendij met een saus van Grand Marnier, rode kool en een stoofpeertje

Dessert zoet

Klassieke sachertorte van hazelnoot, pure chocolade en abrikoos met gezout karamelroomijs en crème fraiche

Of

Bramencrumble met vanille-mascarpone, pistache roomijs en pistache nootjes

Dessert kaas

Assortiment van 4 kazen, gerookte amandelen, tahooncress, gewelde pruimen en kletsenbrood (+€4)

Menu Vegetarisch


Voorgerecht

Tartaar van gerookte aubergine, chili, feta, gefrituurde kappertjes, basilicumolie en hazelnootcrunch

  • Voorgerechten worden geserveerd met brood en boter

Tussengerecht

Krachtige paddenstoelenbouillon met truffelschuim en beukenzwam

Tussengerecht

Tarte tatin van rode ui met een stroop van rode port, een crème van geitenkaas, frisee en pecan nootjes

Hoofdgerecht:

Parmezaan arancini’s met spinazie, saffraan crème, tapenade van groene olijven en gepofte kers tomaatjes

Dessert zoet

Klassieke sachertorte van hazelnoot, pure chocolade en abrikoos met gezout karamelroomijs en crème fraiche

Of

Bramencrumble met vanille-mascarpone, pistache roomijs en pistache nootjes

Dessert kaas

Assortiment van 4 kazen, gerookte amandelen, tahooncress, gewelde pruimen en kletsenbrood (+€4)

Bijgerechten

Gebakken spruiten met ui en kapucijners 5
Provencaalse krielaardappeltjes uit de oven 5

Vegetarisch 4 gangen 47,5
Vegetarisch 5 gangen 54,5

Vlees & Vis 4 gangen 49,5
Vlees & Vis 5 gangen 57,5

Reserveren kan telefonisch via 024-3222750